plastikkirurgiPlastikkirurgi var virkelig min redning, da jeg for to år siden lige pludselig befandt mig i den underlige situation, at ja, jeg havde tabt mig, men nej, der var stadig masser af hud, der hang og generede. Min udvej var plastikkirurgi – nærmere bestemt et maveløft, der resulterede i, at jeg i dag er slank og glad og tilfreds. Det var faktisk min redning, og jeg ønsker at sende julekort og julegaver til personalet på privathospitalet hvert år.

Plastikkirurgi og maveløft

Plastikkirurgi lyder som noget med silikone og bryster, men for mig var det et maveløft, der reddede mig fra at gå rundt og være ked af mit udseende. Og ja – jeg har også fået en brystoperation, men det er en helt anden historie!

Og det har virkelig løftet mit humør og mit udseende til nye højder. Jeg brugte to år på at tabe mig 75 kilo, men desværre fulgte min hud ikke med mig, og det var ikke før at jeg fik plastikkirurgi, at jeg virkelig følte mig fri og slank. Jeg lod mig indlægge på et privathospital, og synes virkelig, at kirurgen var genial til at skære. Desuden var de gode til at informere mig om, hvad de ville gøre, hvordan, og hvad jeg skulle gøre efterfølgende. Service så det basker var det, og jeg glemmer aldrig dem, der gjorde det for mig. Har lyst til at sende dem julekort og en julegave hvert eneste år, og nu tror jeg egentlig, at jeg gør det.  Det var her, jeg fik fantastisk plastikkirurgi. Det var Nygart – selvfølgelig!

Plastikkirurgi gjorde mig pænere

Plastikkirurgi har virkelig gjort mig pænere.  Jeg har hørt nogen sige, at man føler sig falsk og krukket bagefter, men det er jeg bestemt ikke enig i. Jeg har aldrig haft det bedre og mit udseende er også godt. Faktisk gik jeg hen og fik en kæreste for første gang i mange år, efter at jeg havde fået plastikkirurgi. Jeg havde ikke overskuddet og selvtilliden til det før nu. Og jeg tænker slet ikke på, at jeg tidligere har haft slapt maveskind og været overvægtig. Selvfølgelig dyrker jeg stadig motion, og jeg forsøger da at spise sundt, så jeg kan holde mig rask og slank, men jeg er ikke plaget af fortidens fedt. Og mine bryster er også pæne. HAHA!

Livet er fedt her og nu, og i stedet for at tænke på den halvdeprimerede pige, jeg plejede at være, vil jeg tænke på min gode fremtid. Jeg er begyndt at læse til socialrådgiver, og jeg vil gerne hjælpe andre mennesker til at få et bedre liv. Plastikkirurgi sammen med vilje, motion og kostomlægning har virkelig givet mig et bedre liv. OMG!