Der har været lidt stille på bloggen her de sidste par uger, men det er der en rigtig god grund til. Jeg har nemlig haft super travlt på jobbet, og al min fritid er brugt på at lægge puslespil – nærmere betegnet Jumbo puslespil, og som de fleste af jer nok ved, så er de ret svære og tidskrævende at lægge, så jeg har faktisk ikke haft tid til ret meget andet.

Det hele startede, da jeg i min ferie kedede mig en del, da det i en periode regnede, og alle mine veninder var på ferie, og så fik jeg den ide, at jeg da selvfølgelig skulle lægge pudslespil, ligesom jeg gjorde, da jeg var lille, men for at jeg også skulle få lidt hjernegymnastik ud af det, valgte jeg at købe Jumbo puslespil, som ofte er lidt mere udfordrende end andre typer puslespil.

jumbo puslespil

Der findes faktisk et rigtigt stort marked inden for puslespil, og det kan godt være lidt uoverskueligt at finde ud af, hvilken producent man skal vælge at købe fra, men jeg valgte Jumbo puslespil, fordi jeg har hørt fra bekendte, at det er en af de bedste producenter på markedet, og så fandt jeg heldigvis en forhandler, der sælger billige Jumbo puslespil på nettet, og så slog jeg selvfølgelig til.

Det var lidt om, hvad jeg har brugt det meste af min fritid på her på det seneste. Er der andre end mig, der godt kan lide at lægge Jumbo puslespil, eller har I måske nogle andre slags puslespil, I kan anbefale?