Det er mange ting at tage højde for ved en skilsmisse. Men det kan være svært at være lige så nøgtern og klar i hovedet som f.eks. ved et bilkøb.

Det er de færreste der bliver skilt i god tone, og oftest er det kvinderne der vil skilles. Næsten fire ud af ti ægteskaber ender med skilsmisse, men det er ikke lige der tankerne går hen når man står nyforelsket og lover hinanden livs lang kærlighed.  Men flere skilsmisser kunne ende bedre hvis man faktisk allerede der har tænkt et realistisk scenarie igennem, -hvad hvis vi ender med skilsmisse?

Vær afklaret at det er en mulighed, på den måde vil I også være villige til at løse konflikterne på forhånd, og er realistiske om at hverdagen ikke altid er en dans på roser. Men hvis I er endt der hvor I ønsker hindanden langt der hen hvor peberen gror, og ikke selv kan overskue den økonomiske i skilsmissen, og du se dig selv i øjnene og sige at du har gjort dit til, at I begge kommer godt videre uden snyd. Men det hele er gået i hårdknude alligevel, så er det her bedst at kontakte en advokat der har erfaring med skilsmisse, før det ender helt ud på et sidespor.