Så er det efterhånden ved at være et par måneder siden, jeg sidst har skrevet til jer her på bloggen. Det beklager jeg selvfølgelig meget, og jeg vil hellere end gerne fortælle jer, hvad jeg har brugt tiden på. Sagen er nemlig den, at jeg har forsøgt at få lidt regnskabsforståelse, og det har været sværere, end jeg lige havde regnet med.

Når man som udgangspunkt absolut ingen regnskabsforståelse har, så er det utroligt svært pludselig at få en form for regnskabsforståelse, og det har jeg virkelig erfaret. Derfor måtte jeg til sidst melde mig til et kursus i regnskabsforståelse, og det var heldigt, at jeg valgte at gøre det, for kurset har faktisk givet mig den regnskabsforståelse, jeg hidtil har savnet, så det er jo positivt.

regnskabsforståelse

Hvis der er nogle af jer, der godt kunne tænke sig en bedre regnskabsforståelse, så kan jeg varmt anbefale jer at deltage på det kursus, jeg har omtalt her i indlægget.

Læs om kurset i regnskabsforståelse her.

Har I det ellers godt?