Mange har fordomme mod brystforstørrelse eller indgreb med botox, og de fleste vil nok sige, at hårtab ikke er noget som rammer dem. Fakta er dog, at plastikkirurgien i dag er så udviklet, at disse indgreb i praksis kan udføres uden, eller med ubetydelige, komplikationer. Og selvom man én dag føler sig smuk og dejlig, ved man aldrig, hvad der sker den næste dag. Man kan aldrig vide sig helt sikker på ens udseende og ens forventninger til dette. Det er derfor værd at vide noget om plastikkirurgiske indgreb som brystforstørrelse, og andre behandlingsformer som botox og behandling mod hårtab.

Botox – Hud, stram op!

Botox er en væske, som kan tilføres huden, så den strammer sig sammen og får sit ungdommelige look tilbage. Altså er botox ideelt til dig, som gerne vil se ung ud så længe som muligt. Det giver selvværd at have sit naturlige look, og det kan botox hjælpe dig med at få. Det er kun op til dig, om du vil tage imod behandlingen.

Er brystforstørrelse noget for dig?

Brystforstørrelse kan gendrive mange kvinders grublerier omkring deres krop. En brystforstørrelse kan nemlig give svar på spørgsmål som: Er jeg god nok? Hvad synes min partner? eller vigtigst af alt, er jeg selv tilfreds med mit udseende? Med en brystforstørrelse kan du få det præcis som du vil have det.

Hårtab

“Hårtab rammer kun gamle mennesker”. Det er nok en af de mange fordomme vedrørende hårtab, og sørgeligt nok er det helt forkert. Hårtab kan ramme os alle, fra den ene dag til den anden. Måske ryster man på hovedet, hvis man ikke står overfor problemet, men hvis det melder sig, så vil man sikkert gerne have det behandlet om muligt.