Skal du bruge et rengøringsfirma i København kan det opleves som at finde en nål i en høstak. Der findes utrolig mange rengøringsfirmaer i København, der lover at du får det reneste hjem, perfekt service, og stabil arbejdskraft. Hvordan kan man vide at de rent faktisk udfører det stykke arbejde som de lover og man betaler for? Jeg skal ærlig indrømme at jeg er lidt skeptisk over for at hyre et rengøringsfirma i København. Jeg har haft ”privat” rengøring i flere år, og egentlig været tilfreds med dette. Nu står jeg dog overfor for at skulle finde en ny løsning, min rengøringshjælp har valgt at gå på pension.

Jeg kan selvfølgelig se fordele med at have et rengøringsfirma fra København. Hvis der er sygdom så kommer der en afløser, formoder jeg? Det har trods alt været lidt af et problem, for her til sidst var vores rengøringshjælp syg ret ofte. Og vi har simpelthen ikke den tid der skal til for at nå at gøre rent i vores store lejlighed. Og med 2 voksne og i nogle uger 5 børn, trænger her til at gøres rent, det kan ikke bare lige ignoreres.

Jeg har ledt efter rengøringsfirmaer i København der har fået gode anbefalinger, men så læste jeg det med at det er virksomhederne selv der skriver sine anbefalinger. Det ryster mig lidt, og giver mig ikke lige frem et troværdig syn på rengøringsfirmaerne. Jeg er selvfølgelig også prisbevidst, men den lokker mig ikke med de rengøringsfirmaer i København der lokker med at de er de billigste. De skulle da lokke os med at de er det bedste rengøringsfirma i København. Jeg kan dog godt lide de firmaer der både tilbyder at bruge de rengøringsmidler man selv har til rådighed, ellers kan man mod et lille tillæg bruge deres, jeg tænker hvis man nu har glemt at kæbe brun sæbe til gulvet, så har de noget indtil man lige får husket det.

Jeg tror jeg skal til at ringe og få nogle tilbud i stedet for at side her og skrive.

rengøringsfirma københavn