Der er bare nogle ting her i verden, der er fuldstændigt umulig at forklare en mand, i dette tilfælde min egen mand, der demonstrativt ikke vil se fordelen i selv, at eje en industristøvsuger og en tæpperenser. Det kan da godt være at det bare er mig der er galt på den, men jeg mener altså seriøst, at det ville hjælpe vores dagligdag enormt meget, muligvis eftersom at vi driver en vognmandsforretning.

Det hele går ret enkelt ud på, at vi har rigtig mange mennesker igennem kontoret, i løbet af en dag og det er ikke kontor folk, men ret beskidte chauffører og andet godt folk. Vores normale rengøringsudstyr kan slet ikke klare så store mængder med jord, skidt og mudder, der langsomt trædes ned i gulvtæppet. Derfor er en industristøvsuger, samt en tæpperenser bare noget vi er nødsaget til at få investeret i.

Min mand deler som sagt ikke min holdning, typisk mænd, for det er jo selvfølgelig ikke ham, der generelt står for at holde kontoret pænt og præsentabelt. Han mener at den bliver overflødig og at vi ikke har råd til det, men det siger han kun, fordi han er en ældre gnier, der ikke vil op med muldvarpeskindet. Ej, det var måske lidt groft sagt, Carsten er god nok, men jeg er nødsaget til at finde en snedig måde, at få ham overbevist om, at en industristøvsuger og en tæpperenser er vejen frem. Nogle gode tricks derude?