Jeg er en ung dame på 43 år, der gennem årene har prøvet alverdens creme til ansigtet, og en masse kost produkter, som jeg ikke har fået det bedste resultat ud af, indtil jeg mødte mit livs to bedste produkter. Derfor har jeg valgt, at dele mine gode oplevelser med jer, om de to produkter nemlig Beaute pacifique og Nupo.

Jeg er en frisk dame, der elsker sit udseende, og egentlig går ekstremt meget op i det. Jeg elsker, at spise sundt og dyrke en masse motion. Men at spise sundt, og dyrke motion var ikke nok for mig, for jeg havde brug for et produkt som jeg kunne have nede i min taste, hvis jeg lige havde brug for, at spise noget. Dette enestående produkt, fandt jeg hos Nupo. Jeg kan nemlig tage en Nupo bar frem, hver gang jeg har brug for lidt snack, som jeg ikke tager på af.

Jeg har længe også haft brug for en god fugtighedscreme til ansigtet, som var god til tør hud, men jeg har virkelig prøvede en masse, der ikke rigtig har hjulpet mig med, at komme væk fra det tørre hud. Men jeg har en veninde, som elsker sit udseende ligesom jeg og går op i det ligesom jeg, som fortalt om denne enestående fugtighedscreme til ansigtet fra Beaute pacifique.

Jeg troede jo ikke helt på det min veninde sagde, fordi jeg i så mange år ikke havde selv havde fundet et produkt der var så godt, som hun sagde. Men dette holdt mig absolut ikke tilbage for, at prøve Beaute pacifique fugtighedscreme.

Min nysgerrighed, og trang til et godt produkt førte mig foran pc’en, og jeg gik jo selvfølgelig ind på google og søgte på Beaute pacifique. Jeg fandt en hjemmeside, hvor man kunne købe disse creme, og bestilte straks en fugtighedscreme hjem.

Der jeg modtog min fugtighedscreme fra Beaute pacifique, tog jeg den i brug. Allerede en uge efter kunne jeg mærke, hvor blød min hud på ansigtet var blevet. Jeg er derfor rigtig glad for, både min fugtighedscreme fra Beaute pacifique, og min Nupo bar.