Jeg synes det er dejligt, at se at vi kvinder – unge og gamle – går så meget op i personlig pleje! Jeg kan høre fra min mor at det ikke altid har været sådan – i hvert fald ikke blandt danske kvinder. Min mor gik for eksempel slet ikke med makeup, da hun var på min alder og ansigtsbehandlinger var kun noget damer fra Charlottenlund kunne finde på at forkæle sig selv med.

Jeg går også selv meget op i personlig pleje – så meget at jeg endda også elsker at skrive om det her på min blog. Jeg er åben overfor at teste forskellige hudpleje og skønhedsprodukter, dog er Logona hudpleje øverst på listen over mine favoritprodukter.

Går man ligeså meget op i personlig pleje som mig, så går man også meget op i hvilke ingredienser produkterne består af! Produkter fra Logona er økologiske og indeholder hverken syntetiske konserveringsmidler, kunstige farvestoffer, kunstige duftstoffer eller indholdsstoffer fra dyr. Det er meget vigtigt at tjekke, hvad ens hudplejeprodukter indeholder, idet man har det på huden hele dagen indtil man (forhåbentligt) vasker ansigt om aftenen.

Typisk er produkter fra samme klasse som Logona lidt dyre end de normale. Jeg har derfor en lille hemmelighed som jeg også gerne vil dele med piger, der er interesserede i at spare en masse penge! Jeg køber mine hudplejeprodukter på nettet, fordi der er mange penge at spare. Så snart jeg har fundet ud af, hvad der passer til min hudtype i butikkerne, går jeg hjem og finder det samme produkt på nettet og sparer en masse penge. Det var et lille tips fra mig J Har du nogle gode råd, er I mere end velkomne til at dele dem med Frk.blabla´s læsere!