Jeg er blevet træt af at høre så mange negative ting om Botox. Jeg er bestemt ikke imod dette vidundermiddel, der kan få utal af kvinder til at føle sig yngre og smukkere. Min Botox Gud hedder Jesper Nygart og han har bragt en ubeskrivelig glæde i mit liv og det skal selvfølgelig deles med læserne!

Jeg var til konsultation hos speciallæge Jesper Nygart, hvor vi fik os en ret hyggelig sludder om hvad jeg forventede Botox kunne gøre for mig. Jeg har ingen rynker – endnu, så i første omgang skal jeg bare bruge Botox i mine læber.

Jeg har altid godt ville have fyldigere læber. Min drøm var ikke at ligne Angelina Jolie, men bare at få nogle mere synlige læber. Jeg har desværre været meget uheldig fra naturens side, når det kommer til mine læber. De var mikro smalle! Men med et par indsprøjtninger kunne man sagtens rette op på mit uheld!

Selvom jeg Åh så inderligt ønskede større læber, var jeg stadigvæk nervøs og alligevel ikke 100 % sikker på at det var det rigtige valg. Jesper Nygart – den søde mand / speciallæge, forklarede mig pænt, hvad han kunne gøre og hvad jeg kunne forvente med indgrebet. Jesper Nygart var meget god til ikke at virke for pressende i sin forklaring. Det var rigtig rart at jeg under hele konsultationen følte at jeg uden at det virkede ubehøvlet kunne sige ” Nej tak, det er alligevel ikke noget for mig” og gå min vej.

 Jeg valgte selvfølgelig at blive og få mine drømmelæber – det bedste valg jeg har truffet indtil videre! Jeg er bare så ubeskriveligt glad for mine flotte store læber, at jeg kunne råbe det ud til hele Københavns befolkning fra Rundetårn. ”Jesper Nygart You Are The Man! You Made My Day”!! Hehe, bare rolig! Godt nok havde jeg modet til at hoppe ud i Botox læber, men jeg ville aldrig have mod nok til at lave et stunt som dette