Han er en af musikbranchens allerstørste giganter, og så er han ophavsmand til nogle af verdens største TV-talentshows. Simon Cowell er stødt på vej imod de 55 år, men multimillionæren holder sig ung med en blanding af botox og benhård træning.

Selv siger han, at det er sådan han holder sig selv i stand. Men ærlig talt lyder det – i os almindelige menneskers ører – noget mere udmattende end forfriskende, måske med undtagelse af de rutinemæssige indsprøjtninger med botox.

Simon Cowells rutine består af hundredvis af armbøjninger dagligt, træning fire gange om ugen samt faste botox-behandlinger. Simon Cowell har altid været en åben og ærlig fortaler for brugen af botox. American Idol-dommeren topper det hele af med vitaminindsprøjtninger foretaget af en sygeplejerske. Foruden træning, botox og vitaminer bader Simon Cowell dagligt i en dyr citron bademælk, der ifølge ham selv holder hans hus blød og velduftende. Man kan roligt sige, at stjernen tager sig godt af sig selv.

Det var under et interview med mediet Radio Times, at Simon Cowell afslørede, at han har en benhård rutine, der skal holde ham ung. Og selvom han ikke helt lever op til sit rygte, der siger, at han laver 500 armbøjninger om dagen, kunne Cowell bekræfte, at der i hvert fald er tale om mindst et par hundrede.

Ligeså åbenhjertigt delte Simon Cowell, at han træner fire gange om ugen, men også at han er en stærk tilhænger af brugen af botox til kosmetiske formål.

Du behøver ikke tjene de 225 millioner pund, som Simon Cowell gør på årsbasis for at forynge dig med brugen af botox.