Mange danskere er kede af, at have små og fesen læber og derfor vælger mange at få hjælp i form af botox. At få botox i læberne er blevet populært, som aldrig før især blandt piger og kvinder. Dette skyldes, at processen er nem og nærmest smertefri. Derudover holder behandlingen godt og der er næsten ikke nogen bivirkninger eller generelle risiko ved behandlingen. Botox er en metode der ikke er ny, den er ej heller eksperimentel, den er gennemtestet. Flere og flere danskere, der som dig, måske har været kede af alt for små og fesen læber, har prøvet Botox behandlinger. Faktisk viser en engelsk undersøgelse at der er flere englændere, der kan sige ja til de har fået foretaget minimum en botox behandling end nogen anden form for plastik kirurgi eller kosmetisk behandling.

Effekten af en kosmetisk behandling med botox indsprøjtninger i flere områder kan ses med det samme. De første par dage kan der forekomme en mindre hævelse af læben eller det område der er blevet behandlet, men denne falder hurtigt, så dine flotte nye læber er klar til at blive vist frem til resten af byen. En normal botox behandling hvor der behandles i 3 områder – eksempelvis udglatning af to store bekymrings rynker i panden og et lille læbe løft tager ikke mere end en halv time. Samtidig kræver behandlingen ikke nogen særlig forberedelse. Du skal blot booke tid på en klinik, herefter kan du komme ind til behandling lige, når det passer dig. De fleste klinikker har både tider fra tidligt om formiddagen til sent på eftermiddagen.

Botox hjælper også andre problemstillinger end små læber

De smilende indbyggere i landet, smiler for tiden endnu mere end de plejer. Rynke behandlinger har nemlig gjort deres indtog i det smilets land. Når det kommer til en gennemprøvet og testet metode til at fjerne selv dybe rynker så kommer du ikke udenom en Botulinum toxin rynkebehandling. Ved brug af en ganske simpel botox behandling udført i Danmark kan du kæmpe imod tidens tand, og fjerne de rynker der får dit ansigt til at se ældre ud.

Danskerne bliver behandlet for rynker, revner og rande i deres ansigter som aldrig før. Han vurderer på baggrund af oplysninger fra producenterne, at der sidste år blev foretaget omkring 50.000 behandlinger med botox og cirka 60.000 behandlinger med fillers, hvilket er en stigning på 30 procent i forhold til 2012. Enhver der har boet sine år i Danmark og derfor har smilt meget i hverdagen, har også ansigts rynkerne der viser det. Forskellen på at få foretaget en botox behandling i Danmark eller ej, er ud over den kosmetiske forandring, også et langt højere selvværd. Mange af dem der første gang prøvede Botox for et par år siden, har oplevet et enormt selvtillids boost, når de grimme rynker eller træk, man ser hver morgen i spejlet, pludselig fra den ene dag til den anden er væk. Din selvtillid vokser simpelthen efter hver behandling med Botox du får lavet.

Der forventes, at udviklingen for botox vil fortsætte og det vil formentligt blive mere og mere populært med årene, fordi behandlingerne er blevet mere socialt acceptable. Før i tiden brugte kvinder og piger blot makeup til at forbedre sit udseende, men nu til dags kan man ændre sit udseende på en mere effektiv måde. Dog skal man ikke frygte behandlingerne, da det ikke er permanent. Behandlingerne skal vedligeholdes en til to gange om året, skal behandlingerne opfriskes, så man har det bedste og pæneste resultat. Historisk har kvinder ukritisk taget imod meget, fordi de har fået at vide, at det vil bringe dem skønhed. Dette er blot endnu en måde at fremstille og forevige sin skønhed på, som alt gøres for mændene skyld. Dog hjælper det også på mange unge kvinders selvtillid, da mange stiller høje krav til det perfekte ydre for en kvinde. Det er ikke nemt at leve op til disse standard og derfor er der heldigvis hjælp at hente i form af botox, som ikke er farligt og ikke har bivirkninger, men tværtimod nemt og hurtigt at benytte sig af.

Hos Nygart DK kan du trygt overlade dit udseende i de professionelles hænder. Nygart DK går meget op i at have glade og tilfredse kunder og finder derfor en løsning, som passer dig som kunde. Nygart DK har meget erfaren og dygtige medarbejdere, som kan give dig dit ønskede udseende uden at det er farligt eller at det tager overhånd. Kontakt Nygart DK for at få flere informationer og svar på dine mulige spørgsmål.