Det er selvfølgelig sagt med et smil på læben Min kæreste er SEO ekspert og nørd på det groveste. Han snakker konstant om Google, ranking og hvad der nu eller kan snakkes om ifm. SEO.

Det ville være løgn, hvis jeg benægtede, at jeg også har en smule kendskab til det. Men det skyldes helt og aldeles fordi jeg har delt mit liv med nørden i tre år 🙂

Men det sjove er, at min lille SEO ekspert herhjemme, hjælper mig med at gøre min blog endnu bedre. Før jeg fik interesse for at blogge, var jeg slet ikke klar over, at man skal skrive teksterne på en bestemt måde, bruge de rigtige søgeord på en helt bestemt måde osv. Det nu heller ikke fordi jeg er blevet særlig god til det nu, men jeg kan da mere end for noget tid siden.

Det bedste og værste ved det hele er, når han nu sidder og nørder den med SEO, så er han meget optaget. Det bedste er, at jeg kan drille ham så meget, sige så mange ting, uden at han opdager det. For så jeg får altid indskudt nogle ting, som jeg nok ikke lige havde fortalt ham Men det værste er, at han jo tit sidder og arbejder om aftenen. Det gør så, at jeg enten sidder og ser TV eller skriver på min blog. Han trøster mig med, at jeg jo så også får tid til min blog her 🙂