Det er super fedt, min veninde og jeg har fået vores nye online smykke webshop op og køre og der er begyndt at komme ordre ind. Vi har længe haft den her drøm om, at starte vores egen webshop, hvor vi kan sælge vores smykker igennem, nemt og bekvemt hele døgnet rundt. Jeg har fået fortalt noget om SEO, eller søgemaskineoptimering som det vist også hedder, men jeg aner virkelig intet om det.

Det var min venindes kæreste der arbejder med IT, der lige nævnte for os her forleden aften, da vi kom til at snakke om udvikling af shoppen på den lange bane. Lige nu har vi ikke noget SEO forbundet til vores hjemmeside, men jeg kan forstå at det skulle være godt for besøgstallene og dermed omsætningen, med søgemaskineoptimering.

Det er noget med, at man laver det sådan, at når folk søger på nogle bestemte ord i forhold til smykker, så kan vi komme til at ligge, som nogle af de første søgeresultater på Google. Jeg har ingen idé om hvordan man gør, men der må vel være nogle firmaer med speciale i SEO og generel søgemaskineoptimering et sted derude. Ville blive super glad for et par gode råd omkring SEO fra andre med erfaring.