Det skal jo ikke være nogen hemmelighed at jeg ikke ved alverden om online marketing, eller for den sags skyld søgeoptimering, som indtil i går var et udtryk jeg aldrig havde hørt før.

Som så mange gange før var der tale om en mindre familie sammenkomst, men denne gang var jeg altså sat til bord med nogle rigtige nørder. Ingen skal naturligvis klandres for dette, for jeg er jo selv lidt af en nørd, omend ikke lige på dette område. Men de tale altså om online marketing, og der kunne jeg jo godt have været lidt med, men så drejede samtalen over på søgeoptimering, og der måtte jeg altså lige spørge hvad det dog handlede om.

Jeg antog at søgeoptimering havde noget med Google at gøre, og jeg havde ret, men det gjorde jo ikke min forvirring mindre, for hvad har det dog med online marketing at gøre? Jeg lavede derfor straks noget research da jeg kom hjem, og fandt ud af at det faktisk hænger godt sammen. I bund og grund handler det om en hjemmesides placering på Googles søgemaskine, og det er jo klart at jo højere den ligger, jo flere kunder får man.

Ja man skal lære noget nyt hver dag.