I går blev jeg lokket med til et eller andet marked, som hovedsageligt havde at gøre med designmøbler. Det var jo lidt af en streg i regningen, for selvom jeg er glad for loppemarkeder, så er møbler altså ikke videre interessant for mig. Min veninde som lokkede mig med har imidlertid stor interesse på området, så der gik ikke længe før end af vi stod foran en Ægget og Svanen stol af Arne Jacobsen.

Og tænk engang, jeg havde aldrig hørt om dem før. Jeg har naturligvis hørt navnet Arne Jacobsen hør, men jeg troede egentlig bare at han havde designet en eller anden kendt bygning eller noget i den stil. Men hvorom alt er, så må jeg jo erkende at jeg er enig med resten af verdenen, for Arne Jacobsens Ægget og Svanen stol er ganske vidst helt fantastiske.

Nu har jeg så fået blod på tanden, for jeg skal da også kunne prale af at eje et af verdenen mest kendte stole, men hold da op for nogle priser. Der må godt nok være rift om dem. Nuvel, de kan også fås billigere, så nu skal jeg bare gøre op med mig selv om det skal være en Ægget eller Svanen stol.