Sidste år stod jeg blandt andre for at arrangere min venindes polterabend. Jeg er meget glad for at jeg ikke skulle stå for det hele helt alene. Jeg stod blandt andet for at sørge for at købe brudens tøj, bestille bord på restaurant samt bestille jakker med tryk – og det synes jeg var mange opgaver for en travl pige som mig.

Vejret var ret køligt og vi tænkte at det kunne være en rigtig god idé at bestille jakker med tryk, hvor trykket skulle være hjemmelavet. Så kunne vi alle sammen tulle rundt i matchende jakker og føle et stærkt sammenhold.

Det viste sig at være en rigtig god idé. Det syntes bruden især! Vi havde sørget for at trykket var rigtig tøset og at det skulle kunne bruges til andre lejligheder også. Vi arrangører syede lidt perler og palietter på vores fine jakker med tryk, så de blev rigtig festlige. Helt perfekt til formålet!

Vi var alle i byen i sidste uge, hvor vi aftalte at have vores jakker med tryk med. Det var virkelig sjovt at alle gjorde det med glæde! Vi havde en fantastisk bytur, hvor vi fik en masse opmærksomhed. Jeg er næsten sikker på at vi gør det til en tradition!