Jeg er blevet fantastisk vild med den nye army stil, der aktuel i modebilledet netop nu! Jeg har købt et par fede army bukser og nogle army T-shirts i butikkerne, men det bedste køb er absolut min originale vintage army jakke. Jeg har købt den fra en webshop som har rigtig fede vintage army jakker til kvinder.

På hjemmesiden stod der, at jakken er vintage, men det gik først op for mig at det var ægte vintage, da jeg havde modtaget jakken med posten. På hjemmesiden står der Original Italiensk Vintage Army-Jakke – Produceret af den Italienske hær i 1968-75 og det var slet ikke gået op for mig, at det virkelig er nogle jakker som har været i brug i den italienske hær i 60’erne og 70’erne, som nu bliver solgt som vintage army jakker til kvinder.

Jeg er blevet rigtig glad for den, og det er der mange grunde til! Den kan bruges på mange forskellige måder, den kan bruges som en sensommerjakke og nu kan den bruges som en cardigan. Jeg har altid ønsket mig noget lækkert vintagetøj, taske eller sko, men der har bare aldrig været noget jeg er faldet for. Og så er det sjovt at jeg endelig får, hvad jeg har ønsket mig uden egentlig at have været klar over det.

Webshoppen har også en masse andet lækkert end vintage army jakker til kvinder. Jeg er bare lidt bange for at købe mere armytøj. Man kan nemt komme til at ligne en fra hæren, hvis man er army fra top til tå, og det er heller ikke så spændende at have armytøj på flere dage i træk – og det gælder også alt andet slags tøj!