Det er nok de færreste mænd, der vil kunne nikke genkendende til følgende problem, men lur mig, om der ikke er en pige eller to derude, som deler min “undertøjsindkøbsfobi”. Heldigvis har jeg fundet løsningen, nemlig ved at shoppe mode online.  Her kan jeg nemt bestille undertøj hjem i fred og ro fra ekspedienter.

Hver gang jeg ser plakater med ultratynde retouched undertøjsmodeller i blonder og flæser, får jeg klamme håndflader, og den parfumerede duft fra de ellers meget søde damer fra undertøjsbutikken, giver mig vejrtrækningsproblemer. Det er selvfølgelig en overdrivelse, men før jeg opdagede muligheden for online mode, kunne jeg simpelthen ikke udstå tanken om at skulle købe nyt undertøj.

Heldigvis er det ofte ældre damer, der er ansat i de butikker, jeg plejede at bruge, før jeg opdagede online mode. De er ufatteligt søde, og man føler sig ikke truet på samme måde som af en halvt så gammel ekspedient med den perfekte modelkrop. Til gengæld er det kun i undertøjsbutikker, at jeg har oplevet ekspedienter begejstret hive gardinet til prøverummet til side, mens de ekstatisk udbryder “og HVORDAN går det så herinde?!” Jeg står altid halvnøgen og når lige at få øjenkontakt med en anden kundes mandlige kæreste på slæb, som nok ville ønske, at han havde kigget væk – eller ikke.

Når jeg shopper tøj online, er der ingen kække ekspedienter med manglende forståelse for privatliv. I online modebutikker risikerer jeg ikke at blotte mig selv for en fremmed piges kæreste, og jeg kan i ro og mag bestille netop min størrelse uden at skulle bekymre mig om, hvad ekspedienten eller andre kunder tænker.

Nu tænker du sikker: “Jamen, hvordan kan du være sikker på, at du får den rigtige størrelse, når du handler mode online?” Det kan jeg heller ikke, men jeg har fundet en online modebutik, som ofte får nyt tøj ind, og som har de størrelser og modeller, der passer perfekt til mig. Jeg har fået min egen stambutik på nettet.

Det er ikke kun undertøj, jeg køber, når jeg shopper mode online. Jeg køber både festkjoler, bluser og nye bukser i online modebutikker.

Det passer mig så meget bedre på denne måde. Jeg behøver heller ikke vente i kø og fare rundt fra butik til butik på jagt efter den rigtige kjole eller de rigtige sko. Med søgefunktionen har man nemt fundet det, man skulle finde, og det er en del nemmere at få et overblik over tøjet, når man bladrer gennem billeder frem for tøj på en bøjlestang.