Her i eftermiddag skal jeg ud og kigge på kostumer, da jeg skal til kostumefest her i weekenden med et par gode veninder. Jeg skal selvfølgelig ud og kigge på sexede kostumer, for når man er en pige, er det altså nødvendigt at se godt ud, selvom man har kostumer på.

Sexede kostumer er jo et vidt begreb, men når jeg tænker på disse kostumer, så tænker jeg på en nedringet kjole, katteøjne, læder, masker, kunstige øjenvipper, og hvad der ellers hører sig til. Jeg ved ikke helt, hvad I læsere tænker, men de fleste af mine veninder tænker i hvert fald det samme som mig.

Jeg havde dog en diskussion med en veninde forleden dag, fordi vi var lidt uenige om, hvad sexede kostumer egentlig ville sige. Min veninde mente, at det bare var at tage et rigtig flot kjole på, der fremhævede de kvindelige former, men det mener jeg altså ikke er et kostume.

Man kan jo til hver en tid tage en rigtig flot og fremhævende kjole på, når man er til fest, men det betyder jo ikke, at man er til en kostumefest.

Jeg skriver derfor her på bloggen for at høre, hvad I mener, at sexede kostumer er for en størrelse. I skal selvfølgelig være helt ærlige, men jeg håber da, at I giver mig ret, for så vinder jeg en kasse øl af min veninde, og det vil jeg selvfølgelig gerne.

Så har du en holdning til, hvad sexede kostumer indebærer, og kender du eventuelt en butik, der forhandler nogle rigtig sexede kostumer, så er du mere end velkommen til at kommentere på dette blogindlæg, så min veninde og jeg kan få helt styr på de forskellige slags kostumer.