Kan I mærke hvordan sommeren er på vej? Det kan jeg i hvert fald, hvilket netop er årsagen til, at jeg er begyndt at gøre mine havemøbler klar til at komme ud i haven.

Jeg elsker mine havemøbler. Jeg købte dem online for et nogle måneder siden, og jeg har glædet mig rigtig meget til at få glæde af dem udendørs. Det bliver så dejligt, når jeg kan få lov til at sidde i dem og nyde det lækre solskinsvejr og nyde min have. Først og fremmest skulle jeg dog lige have dem malet. De er lavet af træ, og de skulle lige have en god omgang hvis maling, for det ville stå rigtig godt til min terrasse.

Først og fremmest skulle jeg lige have dem renset med noget trærens, hvorefter jeg gik i selvsving med penslen. De er faktisk blevet rigtig flotte, hvis jeg selv skal sige det. Jeg er ret stolt af mine nye havemøbler, og jeg har også været ude for at købe nogle lækre marineblå puder til dem. Det står rigtig godt til den hvide farve.

De er havemøbler af rigtig god kvalitet, og jeg har tænkt mig, at de skal holde så længe som muligt. Jeg har tænkt mig, at de ikke skal angribes af alt for meget regn og slud. Derfor købte jeg også lige et par møbelovertræk, da jeg købte dem online. Det er meget nemt lige at smide det over, og til gengæld får jeg nogle møbler, som jeg kan have hele livet.

Så skal solen altså bare komme frem igen, så jeg kan komme ud med mine nu fine hvide havemøbler. Jeg synes, det her vejr bliver ved med at være en anelse for koldt.

Nå ja, jeg har da forresten også købt en grill til sommeraftner på terrassen. Det bliver så dejligt at kunne sidde i havemøblerne og spise lækker grillmad og nyde solnedgangen.