Jeg ved slet ikke hvordan det er gået til, men jeg er gået hen og har fået en rigtig dårlig tand! Det gør simpelthen så ondt at jeg nærmest lever af Panodiler. Jeg antager at det ikke er en særlig sund livsførelse, så derfor har jeg naturligvis været hos tandlægevagten. Jeg blev fortalt at der var betændelse i tanden og at de godt kunne lave en midlertidig løsning, men at jeg skulle gå til egen tandlæge med det hurtigst muligt. Det har jeg så været nu, og har fået at vide at et implantat er den bedste løsning.

Men kan det virkelig passe? Bare sådan at rive en tand ud, som ellers aldrig har skabt problemer? Under alle omstændigheder er det jo ikke helt billigt at gå til tandlægen, så det er jo vigtig at få lavet det rigtigt første gang. Og selvom det lyder spændene med et implantat, så er det måske også lidt voldsom. Man får jo heller ikke amputeret sin finger hvis man har neglerodsbetændelse. Men på den anden side kan man nok heller ikke få et implantat til en finger.

Når alt kommer til at er det jo nok bare mig som ikke ved nok om emnet, så jeg skal åbenbart have et implantat. Det bliver godt nok spændene.