Arne Jacobsen møbler er ikke ligefrem allemandseje og man kunne fristes til at tro at det er på grund af manglende interesse. Men nej, Det er bestemt min opfattelse at interessen er der, men det er prisen som er et problem. Og det kan man jo godt forstå, for det tog mig ikke mange minutter på nettet at finde en Ægget stol til over 60.000 kroner!

Men der findes jo rent faktisk et alternativ, nemlig kopi møbler. Og her taler jeg altså ikke om disse ligegyldige kopier som falder fra hinanden efter en uge. Nej jag taler om høj kvalitets kopi møbler, som ganske vidst koster hvad de koster, men som almindelige mennesker dog stadig har råd til. Således kan alle altså komme til at eje et Arne Jacobsen designer møbel.

Men rent moralsk, er det så i orden at købe kopi møbler? Jeg mener jeg ville jo aldrig nogensinde få råd til en original alligevel, så der er jo ikke nogen der mister noget på det. Tværtimod bliver Arne Jacobsen jo promoveret, så flere bliver opmærksomme på hans fantastiske designs.

Ja jeg ved ikke med jer, men jeg har taget en beslutning og har bestilt en Arne Jacobsen kopi. Så må i jo fortælle mig hvis det ikke er den rigtige beslutning.