Hvert år bliver Gran Canaria besøgt af et hav af turister, især fra den vestlige del af verden. Øens skønne natur og det næsten altid fantastiske klima, tiltrækker hver sommer folk til øen. Skal du af sted, er det altid en god idé at bestille billeje på Gran Canaria, da det giver den bedste transportmulighed for dig og familien, når du holder ferie på denne spanske ferieø.

Det er ikke for sjovt, at mange tænker, at Gran Canaria er en af de mest populære øer som feriemål. Faktisk fandt man ud af, at lufthavnen, der ligger tæt på hovedstaden Las Palmas, er verdens femtetravleste, hvilket naturligvis skyldes de mange turister. Her fra er det naturligvis også muligt at bestille sin billeje i Gran Canaria.

Det er klart den største fordel, hvis man flyver til øen, hvilket selvfølgelig er den mest benyttede måde at komme til øen på, at bestille billeje i Gran Canaria direkte fra lufthavnen. Selvfølgelig findes der også andre biludlejningsposter rundt omkring på Gran Canaria, men de fleste turister booker bilen fra lufthavnen, så de har mulighed for at hente bilen allerede, når man lander på øen, hvilket gør det nemt for øens mange turister at komme til deres feriebolig.