Tiden vi lever i er definitionen af stress. der bliver forventet så forfærdelig meget af os, og vi ofre os igen og igen, hvis vi mere ud af livet en blot at overleve. Nogle er fra naturens side gode til at håndtere stress, mens andre absolut ikke er. Derfor handler det om at kende de gode råd om stress, således at man bliver opmærksom på det før end at det går for vidt, og om nødvendigt kan søge læge.

Der findes mange gode råd om stress, men generelt handler det om at arbejde hen mod sine mål i livet, eller at finde sin indre lykke. Hvis du for eksempel ikke er tilfreds med dit arbejde, siger det jo sig selv at det er en god idé at begynde at søge andet arbejde. Måske har man brug for at uddanne sig for at nå målet, eller der kan være andre komplikationer. Ingen har sagt at livet skal være let, men så længe at der sker en udvikling hen mod en bedre tilværelse, er det en stor hjælp.

det gode råd om stress må nødvendigvis være at prøve at finde din plads i livet, hvor du er glad og tilfreds. Det sker ikke på en dag, men er det rigtige middel mod stress. Husk at rejsen ofte har større betydning end destinationen.