Jeg har altid været lidt af en drengepige og interesseret mig for nogle af de ting, som drenge interesserer sig for, fx biler, og jeg har altid haft en drøm om en dag at få tonede bilruder. I går fandt jeg ud af, at man kan få billig solfilm med garanti i hos Rudetoning i København, og det skal jeg da have!

Jeg har aldrig haft lyst til at bruge så mange penge på tonede ruder, som det koster, og jeg har derfor ikke fået det lavet endnu, og derfor er billig solfilm jo en genial løsning, og så er det endda solfilm med garanti – det vidste jeg ikke engang, at man kunne få!

Solfilm med garanti er ideelt for sådan en som mig, der er lidt blondinedum og ikke har ret meget forstand på solfilm, men det overrasker mig lidt, at garantien også gælder billig solfilm, men det er jo kun godt for mig.

Jeg skal ind til Rudetoning i dag og få sat billig solfilm på mine bilruder, og jeg glæder mig til at se det endelige resultat. Så kan jeg også passende høre lidt mere om den her solfilm garanti, der følger med. I hører mere fra mig senere.