Ja, du tænker sikkert, hvad i alverden er flådestyring, ik? 🙂 Det gjorde jeg faktisk også selv indtil for nylig. Jeg har søgt om job som receptionist i et firma, der arbejder flådestyring. Jeg troede, det var noget helt andet, end hvad det i virkeligheden er. Da jeg tjekkede deres hjemmeside, blev jeg meget klogere på det, og der var især noget bestemt, jeg lagde mærke til. Så du får lige en anden historie først.

Min kæreste fik stjålet en nyanskaffet brugt  bil for et par år siden. Han havde lige købt den, og vi havde ikke fået tegnet en forsikring på den endnu. Vi rejste på ferie to dage efter, han købte bilen. Vi var væk i en uge, og da vi kom hjem, var bilen også væk :(. Da der ikke var tegnet nogen forsikring, kunne vi ikke få dækket bilen. Politiet går ikke aktivt ud og leder efter en bil – det har de jo ikke kapacitet til. Og den betjent, jeg talte med, var ret sikker på, at den nok skulle dukke op et sted, hvor den ville blive efterladt. Men bilen dukkede aldrig op, så den var sikkert kørt til Østeuropa et sted.

Og så er det, at forklaringen på flådestyring kommer: Hvis du har flådestyring på din bil, så kan den spores i hele verden. Og hvis man kan dokumentere det over for politiet, altså hvor bilen er, så er der en sag. Politiet kontakter det politiet i pågældende land og fanger gerningsmændene på fersk gerning. Fancy!!!

Det smarteste ved flådestyring er, at man kan spore helt ned til hvilken gade og hvilket nummer, bilen holder ved.

Jeg ved endnu ikke, om jeg har fået jobbet, men jeg ville da gerne lige dele det med jer. Vi får da helt klart flådestyring i bilen nu.