Bvlgari er og bliver mit yndlingsmærke! Hvis du på noget tidspunkt har tænkt dig at date mig, så husk på det. Bvlgari urer, Bvlgari parfumer, Bvlgari tøj – det hele! Jeg er helt pjattet med det mærke.

Jeg ved ikke præcis, hvorfor det netop er dette mærke, som virkelig bare har fanget min interesse, men der er bare noget ved stilen, som lige er mig. Jeg ville faktisk ikke være overrasket, hvis jeg skulle vise mig egne mig rigtig godt som smykkedesigner for Bvlgari, men det finder jeg desværre nok aldrig ud af. Jeg må nøjes med at nyde deres lækre produkter som almindelig dødelig.

Jeg kan dog godt lide at drømme lidt engang imellem. Tænk, hvis jeg levede som et rigt menneske omgivet af eksklusive og smukke ting. Det ville virkelig betyde meget, hvis jeg kunne opleve det, bare en enkelt dag.

Jeg synes generelt, at vores verden er lidt for kedelig og grim. Der er så mange grimme ting over det hele. Når jeg kører i tog, kan jeg ikke undgå at se grafitti og hærværk for slet ikke at tale om beskidte veje og huse.

Jeg synes også folk generelt klæder sig lidt dårligt. Det kan irritere mig grænseløst, hvis jeg ser folk i joggingtøj eller andet løst tøj – uden at de er ude at træne. Det virker bare lidt for mærkeligt. Helt ærligt menneske, så tag dig dog sammen og gør en indsats! Ville det slå dig ihjel at se lidt pæn ud for os andre?

Her er der altså mange, der kunne lære at Bvlgari. Hvis I er i tvivl om, hvordan I skal se ud, så kan I bare tjekke deres hjemmeside ud. Her er ikke andet end eksklusiv stil, som får folk til at ligne (eller dufte som) en million. Hvor svært kan det være?