I guder hvor er jeg altså bare træt af mit forhold til min kæreste Jonas i øjeblikket, så jeg lufter lige lidt ud her på blokken, da jeg har en idé om forbedring ved hjælp af parterapi. Det har bare ikke rigtig fungeret her de sidste par måneder, vi snakker totalt forbi hinanden og Jonas har det med, at lukke af så snart jeg nævner ordet parterapi.

En af mine gode veninder Rikke har ellers fortalt meget positivt omkring parterapi, noget parterapi i Nordsjælland, som hende og kæresten har benyttet sig af, lidt tidligere i deres parforhold. Eftersom jeg har svært ved at trænge igennem til Jonas, med hensyn til noget parterapi, så er jeg lidt på bar bund i forhold til hvad jeg skal gøre her.

Jeg er af den overbevisning, at parterapi ville kunne løsne lidt op for vores interne misforståelser og ligegyldige stridigheder. Det er bare ikke let når den ene part er meget lukket, omkring den her form for behandling. Så jeg ville egentligt også gerne lige benytte denne lejlighed til, at spørge efter andres mening om hvad jeg skal gøre.