Jeg flyttede til Dragør her for nyligt, fordi jeg har fået nyt arbejde og det er placeret tæt på Dragør midt by. Det er en rigtig hyggelig by, men jeg havde lidt bøvl med at finde en ny frisør i Dragør, eftersom jeg plejer at få lavet en bestemt form for hår extensions. Nu skal det ikke lyde som om, at disse hår extensions er et spørgsmål om liv eller død, men jeg har bare haft et par uheldige oplevelser, i andre byer.

Sagen er nu den, at jeg har fundet den bedste frisør i Dragør, eller rettere sagt, jeg har fundet en frisørsalon i byen, hvor de kan lave de her lidt specielle hår extensions til nogle ret utrolige priser. Pris og kvalitet hænger jo altid sammen, men i det her tilfælde er det helt utroligt hvor mange penge jeg kan spare og de er dygtige dernede.

Det jeg egentlig lige vil frem til at sige er, at det godt kan svare sig, at kigge sig lidt omkring efter en ny frisørsalon i byen, da mine erfaringer er, at der findes steder man muligvis har overset. Hvis man skal klippes eller have lavet extensions som i mit tilfælde, så er den i mange tilfælde godt lige at scanne byen for frisørsaloner, det var sådan jeg fandt den bedste og billigste frisør i Dragør.