Trenden med et smukt og naturligt look med en balayage farvning er kommet til Danmark, og en frisørsalon i Hillerød har netop specialiseret sig i denne hårfarvningsteknik.

Balayage er en populær hårfarvningsmetode, der giver en et naturligt og blødt look. Balayage er et fransk ord, der løst oversat betyder at feje eller at male, og frisøren vil her påføre farven i håret med lette strøg.

Metoden giver et naturligt farveskift i håret, der kommer til at gå fra lyst til mørkt eller fra mørkt til lyst.  Farven påføres på overfladen af håret, da man ellers ikke vil opnå samme bløde look, hvis der påføres striber i hele sektioner af håret. Metoden kan også betegnes som en frihåndsteknik, da man ikke behøver at bruge folie til denne metode andet end til at pakke håret ind, efter farven er påført.

Nem vedligeholdelse

Håret kræver ikke megen vedligeholdelse efter en balayage farvning. Grundet påførelsesteknikken undgår man kedelige udgroninger, da farven fortsat vil se naturlig ud i takt med at håret vokser. Dette er endnu en grund til at metoden er blevet så populær, da det ikke er nødvendigt at få farvet udgroninger hvert andet øjeblik for at fastholde et fint og lækkert look.

Farvet hår skal dog for det meste stadig vedligeholdes i en vis grad, og her kan man få forskellige hårprodukter, der gør at håret holder bedre på farven, samtidig med at håret ikke tørre ud.

Frisørsalon med erfaring inden for Balayage

Hos Salon Rosted – en smart og hyggelig frisørsalon i Hillerød – er frisørerne nogle af Nordsjællands bedste til balayage metoden og til farvning generelt. Her er de blandt andet specialister i farvning og striber, så leder du efter en dygtig frisørsalon i Hillerød, der kan give dig en perfekt og smuk balayage farvning, så er et besøg hos Salon Rosted det hele værd.

Gem

Gem