Hvis du ønsker at forkæle dine medarbejdere og samtidig skabe et forbedret arbejdsmiljø, så overvej at få en firma frokostordning. Undersøgelser viser, at det er vigtigt at prioritere frokosten på arbejdet, da det giver højere produktivitet, færre sygedage og mere energi og glæde i hverdagen og på jobbet.

Glade medarbejdere

Et frokost tilbud på arbejdet vil kunne hjælpe medarbejderne og gøre deres hverdag nemmere, da de vil kunne spare tid enten om morgenen eller om aftenen ved ikke selv at skulle sørge for at have frokost med hver dag.
En firma frokostordning vil også kunne skabe et forbedret sammenhold på arbejdspladsen, idet medarbejderne får muligheden for noget mere samvær sammen. En madordning vil i højere grad få samlet folk i kantinen, end hvis de sad med hver deres individuelle madpakke, der nemmere kan spises ved ens skrivebord foran skærmen. Samvær kollegaer i mellem kan ikke kun styrke deres personlige relationer, men også styrke deres samarbejdsevner. Det er desuden vist, at en god frokost i sine kollegaers selskab kan være med til at øge ens energi og dermed også ens effektivitet.
Det er ikke kun en sund og nærende frokost, der er vigtig, selve pausen er også vigtig for at kunne koble lidt af, snakke med sine kollegaer og lade op til resten af arbejdsdagen.
For virksomheden er glade medarbejdere altid en fordel, og her kan en lækker firma frokostordning altså være et positivt aktiv til glade og tilfredse medarbejdere.

Træk frokostordningen fra i skat

En firma frokostordning er herudover også et fantastisk personalegode i forhold til, at det kan trækkes fra i skat. Hvis hver medarbejder betaler omkring 15-20 kr. i egenbetaling til madordningen, vil de ikke kunne blive beskattet af den mad, de bliver tilbudt af arbejdsgiveren i form af frokostordningen. Medarbejderne kan altså nyde en lækker frokost på jobbet uden at blive trukket i skat, og arbejdsgiveren behøver dermed heller ikke at foretage en indberetning til Skat angående madordningen.
Disse regler gælder både, når der er tale om frokost leveret udefra af en ekstern leverandør, eller hvis virksomheden selv har en kantineordning. Dog gælder reglerne ikke såfremt den mad, der bliver leveret til virksomheden, kan gå under betegnelsen luksusmad.

Der er flere gode grunde til at anskaffe en firma frokostordning, så øg allerede i dag dine medarbejders arbejdsglæde og præstation gennem en sund og lækker frokost.

Gem