Går du i miljøet og kunne du tænke dig at spare penge på din varmeregning? Så skal du læse med her.
German Pellets hos Absolut Træpiller kan netop hjælpe dig med dette.
German Pellets er produceret i Tyskland og er kvalitets træpiller, som kan hjælpe dig med at holde hele huset varmt og hyggeligt. German Pellets er en rigtig god varmekilde, der også er blevet godkendt og certificeret med både ENplus A1 og DINplus. Disse certifikater er nogle af de sværeste at opnå i Europa. For at leve op til disse certifikater skal man have et rigtigt godt kvalitets produkt, som er gennemtestet. Det betyder, hvis man vælger træpillerne fra Tyskland, skåner man både miljøet og sin egen økonomi.

Produktion af træpiller

German Pellets er blandt de bedste træpiller på markedet, derfor giver træpillerne en af de allerbedste brændværdier. Det betyder, at man kan få store besparelser på sine regninger. Det bliver lettere at gøre rent, samtidig med at du modtager god opvarmning i hele huset.
Træpillerne er produceret på topmoderne produktionsfaciliteter i Tyskland. I hele processen er der stor fokus på valget af træ og kvalitet generelt, da det netop er et high-end produkt. Der er stor fokus på, at delprocesserne i produktionen af German Pellets bliver gjort rigtigt og ordentligt. Produktionen af disse træpiller sker netop i flere steps. De bliver enten produceret af afbarkning fra hele stammer eller af affaldstræ fra savværksindustrien. Efter afbarkning bliver det lavet om til savsmuld, og her er det vigtigt, at man har den rigtige blanding af savsmuld.

For at lave savsmuldet om til kvalitets træpillen German Pellets, skal de næste steps gøres omhyggeligt. Det næste step er tørring af savsmuldet, hvilket er en svær proces, hvor man får vandindholdet til at være på 6-9 %. Efter pillerne er blevet tørre, bliver de findelt i små stykker. German Pellets bliver derefter opdelt i enten 6 eller 8 mm. For at gøre træpillerne klar til lager og senere hen solgt, bliver de kølet ned, som er sidste del i produktionen.
Produktionen af træpillerne kræver rigtigt lidt energi sammenlignet med andre former for energikilder.
Med German Pellets bliver der brugt 2,7 %, af den energi pillerne giver i sidste ende, sammenlignet med olie som bruger 12 %. Træpiller er et meget rent produkt, derfor skal man ikke være bange for, at det skader miljøet for meget, sammenlignet med alternativerne.

Disse træpiller kan købes hos www.absolut-traepiller.dk, og de kan fås helt ned til 1473 kr. pr kilo.