Har du længe gået og overvejet et billige alternativ til opvarmning i dit hus? Så er du nok faldet over fjernvarme, jordvarme, naturgas og alle de andre alternativer, som findes derude. Men, hvad med træpiller?

Hvis du ikke har hørt om træpiller før, så kan det være lige den løsning, du leder efter.

Træpiller fra Absolut Træpiller

Træpiller er CO2-neutrale og er et meget billigere alternativ, end fossilt brændstof, som fx. olie, naturgas og kul. Desværre forbinder rigtig mange træpiller med ringe kvalitet, men det er langt fra sandheden. Træpiller fra Absolut Træpiller har de højeste europæiske produkt- og produktionscertificeringer, hvilket vil sige, at produktionen af træpiller altid bliver kontrolleret fra start til slut. Det sikrer dig den bedste kvalitet, når du fyrer med træpiller.

Én af de største fordele ved at fyre med træpiller ligger i den lave askeudvikling, hvilket reducerer rensning af fyret til et absolut minimum. Derudover bidrager træpiller til en bedre fyringsøkonomi. Det stammer fra, at træpiller er produceret udelukkende af rent savsmuld, hvilket leder til en stabil og solid fyringskomfort. Så ved du altid, hvor mange træpiller, du bruger i sæsonen og undgår at blive overrasket med en større varmeregning.

German Pellets – din varmekomfort i højsædet.

Ønsker du den mest optimale fyringskomfort, anbefales German Pellets. Træpille mærket har i de seneste år vundet frem som det absolut bedste. Al produktion af German Pellets foregår i Tyskland, hvor produktionen er underlagt strenge og høje krav i forhold til proces og kvalitet. Derfor kan du altid være sikker på en solid kvalitet og oplevelse, når du køber German Pellets træpiller.

Trods en højere prisklasse, er German Pellets et garantiprodukt, der er alle pengene værd. Det kvalitetssikre produkt kan også anses som værende en investering, da du med gode og solide træpiller opnår en stabil og forudsigelig varmekilde, som kan medføre seriøse besparelser på varmeregningen.

Billig og miljøvenlig opvarmning

Træpiller fra German Pellets er udelukkende fremstillet af rent savsmuld. Det betyder, at du ikke udleder mere CO2, end hvad træet har optaget i sin levetid. Det stabile varmekilde bidrager til en solid varmeøkonomi og høj brændværdi. Derfor er German Pellets fra Absolut Træpiller det rigtige valg for dig, der stræber efter at gøre dig selv og ikke mindst miljøet en tjeneste.