Jeg har længe kigget efter nogle nye gardiner til min stue, men jeg synes det er svært at vælge, fordi der er så mange forskellige modeller og sådan, og jeg har ikke rigtig forstand på noget som helst når det kommer til bolig indretningen.

 Jeg har været i flere butikker, der sælger færdige gardiner, sådan nogle der er lige til at hænge op, men jeg ved ikke om det bliver alt for kedeligt, hvis det er sådan nogle masseproducerede nogen, og det er jeg heller ikke helt sikker på, at jeg vil have.

Jeg har ringet til en veninde, og hun har lovet mig at tage med ud og kigge på gardiner, for hun må simpelthen være bedre til det end jeg er, for hun er også lidt mere feminin, hvis man kan sige det sådan, og hun elsker sådan noget med bolig indretning.

Nu har vi været ude kigge, og der var nogle rigtig flotte gardiner at vælge imellem, og jeg skal nu bestemme mig imellem fire forskellige, og det burde jo kunne lade sig gøre vil jeg tro, men man ved jo aldrig, men skal nok fortælle senere, hvilke jeg bestemte mig for.