Jeg prøver ofte at beregne min ægløsning bare sådan på gefühl, men det er der ikke rigtig kommet noget godt ud af endnu synes jeg, så nu vil jeg prøve en ægløsningsberegner, som jeg har fundet på internettet, og jeg håber bare den virker.

 Det var min veninde, der fortalte mig om denne her ægløsningsberegner på nettet, for hun havde selv prøvet den, og hun er gravid nu, så for hende har en tydeligvis virket, så jeg glæder mig til at afprøve den, for jeg vil så gerne blive gravid.

Min mand synes, at det er lidt fjollet at bruge en ægløsningsberegner, men var det op til ham, så skulle vi bare dyrke sex hver eneste dag, for det synes han ville give de bedste chancer, plus han er en mand, og det er deres svar på næsten alt.

Jeg er villig til at prøve hans metode, hvis han giver denne her ægløsningsberegner en chance, for jeg er sikker på, at den ikke kan skyde helt ved siden af, og hvis den gør, ja men så tager vi en måned med hans metode bagefter.