Når jeg tænker jakkesæt, så falder tankerne mest af alt hen på vokse mænd, der gerne vil signalere success, og som gerne en sjælden gang vil gøre noget ekstra ud af sig selv.

Jeg trak derfor på smilebåndet, da jeg forleden dag opdagede at man kan købe jakkesæt til børn. Det ser egentlig rigtig sødt ud, og jeg kan sagtens forstå forældre der køber det til deres lille øjesten.

 Men når man tænker på hvor lidt børn egentlig passer på ikke at svine deres tøj til, så skal man da have is i maven for at købe et jakkesæt til sin søn. Eller også skal man bare have opdraget sine børn nok til, at de respektere fine ting.

Jeg tvivler dog på, at det er noget at jeg selv vil give min børn på når jeg engang når så langt. Men jeg kan godt se, at man nemt kan blive fristet til at købe et jakkesæt til sit barn når man skal til en rigtig stor begivenhed som et bryllup eller lignede.