Hej derude, så er der nyt fra mig igen. Jeg er jo ledig på markedet og har gjort mig nogle overvejelser i forhold til prævention, som jeg vil dele ud af. Det hænder jo, at man lige har et one night stand, og så er det jo, at man skal bruge kondomer.

Men er det nødvendigvis fyren, der skal stå for det? Jeg mener, det er jo lige så meget os piger, der har glæder af, at vi bruger kondom, og derfor kan det vel også være vores område, at sørge for at der altid er kondomer ved hånden. Samtidig betaler vi jo i forvejen selv for vores p-piller eller p-stav, så prismæssigt kan det være irriterende at skulle stå betale for kondomerne også.

Jeg kan godt lide at vide, at jeg i hvert fald altid har et kondom inden for rækkevidde, men jeg tænker på, om det mon sender et dårligt eller lidt billigt signal, at jeg altid har kondomer på mig. Jeg vil jo ikke fremstå som en, der bare går hjem med hvem som helst, jeg håber, jeg i stedet fremstår som en, der har styr på det!

Jeg synes nu, at fyrene plejer at være rimelig gode til at have kondomer i lommen, og dem, der ikke har, har dem ikke, fordi de ikke gider bruge dem. Og så kan det selvfølgelig være lige meget, så gider de jo heller ikke bruge dem jeg har med. Jeg synes, nu stadig det er en god idé altid lige at have et eller to på lommen, man ved jo aldrig 😉