Hermed en lille modeupdate fra jeres allesammens Frk. Bla Bla. Jeg giver jer mine bedste fashion tips, selvom jeg burde holde på dem, hehe. Det er helt uundgåeligt, hvis man følger bare lidt med i diverse modeblade og catwalkshow, at militærjakker til kvinder er det hotteste hotte. Det er absolut sæsonens musthave!

Militærjakker til kvinder behøver overhovedet ikke være særlig soldateragtigt, man kan få jakker i alle mulige lækre designs, og man kan købe dem på nettet. Jeg tror, at jeg vil ønske mig en i julegave af min kæreste, når han kan købe den på nettet, burde jeg få lige den, jeg ønsker mig.

Man kan selvfølelig også købe militærjakker til kvinder i de almindelige butikker, men de er billigere på nettet, men det er nemmere at overskue uden en eller anden salgsdame i nakken. Jeg kunne selvfølgelig også bare købe den selv som en julegave til mig selv, fordi jeg har været så sød i år. Så får jeg den jo også med det samme, man ved jo aldrig, hvornår sæsonen løber ud.

Men det er helt sikkert, at lige nu er militærjakker til kvinder klart et af de sejeste fashion items i modebilledet, jeg køber min militærjakke med det samme, så er dét bestemt. Så har jeg den måske endda før alle andre.