Jeg er en mor til 3 børn og har en mand, der arbejder meget. Derfor har vi i familien haft mange dilemmaer omkring alt fra himmel til jord. Dette har sat vores forhold på mange prøvelser, som mand og kone. Dette har også gjort det, at vores børn er blevet udsat for en del hovedpine på hjemmefronten. Men jeg vidste, at min veninde selv havde været ude for næsten samme problem, og havde fået familierådgivning i København, og havde endda været til parterapi med sin mand.

Efter jeg havde gået, og rodet med alle de ting der foregik derhjemme i hovedet, ringede jeg til veninden og fik lidt at vide om, hvordan familierådgivningen var samt, hvordan parterapi var. Hun synes at det familierådgivning i København hun fik, var rigtig godt ligeledes synes hun om parterapi.  Dette fik mig til, at overveje om jeg også skulle tilbyde min familie om det, hvilket jeg så gjorde.

Familien synes, at det var en god idé at vi prøvede, at gøre tingene bedre på denne måde. Min mand og jeg, fik i første omgang parterapi hvilket gjorde, at vi ændrede os en del overfor hinanden.

Efter at vi havde været til parterapi længe, fandt vi en klinik til familierådgivning i København. Der kom vi hele familien, og dette er indtil videre det bedste der er sket for min familie. Det har gjort vores, hverdag meget nemmere og bedre.