Jeg elsker tøj og endda så meget at jeg til en bisættelse går op i hvad folk har på og hvem der har designet det. Jeg kunne heller ikke lade være med at tænke over det da jeg forleden var til møde hos en bedemand om min tantes bisættelse.

Denne her bedemand var meget konservativt klædt, med farverne godt gemt væk. Hans outfit var fortrinsvist klækket gråtoner, hvilket passer ganske godt til hans personlighed. Jeg må sige at han bar det ganske godt for en mand i hans alder. Til en bisættelse bliver han ofte i baggrunden med den samme interessante stil, dog en tand mere officiel med en blazer til at understrege vigtigheden af en bisættelse.

Til min tantes bisættelse gik jeg meget op i at den kære bedemand klædte hende i et bestemt sæt tøj, eftersom jeg vidste hvad hendes stil var og ofte var den der klædte hende på til store arrangementer. Hun var ekstatisk over en kjole hun havde på for et års tid siden til en privat brunch med Mærsk i Hellerup. En sart sag der var meget afslappet uden at blive hippie. Den perfekte kjole til et uformel arrangement som det. Hun bliver så smuk.