Noget af det værste, jeg ved, er at løbe tør for printerpatroner. Det sker desværre alt for tit, så nu ville jeg være på den helt sikre side. Jeg sidder nemlig midt i eksamensskrivningen, og jeg har bare været ude for så mange gange, at jeg pludselig var løbet tør for enten papir eller HP printerpatroner, når jeg har siddet og skulle printe opgaver.

Jeg bestilte mine HP printerpatroner online og så købte jeg også lige nogle Canon blækpatroner til min søster, som også stod og manglede patroner til sin printer.

Vi fik en rigtig god pris på vores printerpatroner, og det er rart, at jeg nu ikke behøver at være nervøs for, om min printer pludselig ikke kan printe mere, når jeg skal have printet min opgave ud. Denne gang er det nemlig rigtig vigtigt, at jeg kan komme til at printe hjemmefra, for jeg tvivler på, at jeg får tid til at udskrive på min skole. Min bestilling kom i øvrigt allerede næste dag, så det er helt klart ikke sidste gang, jeg bestiller HP blækpatroner online.

Min søster blev også glad for sine Canon blækpatroner, der ligesom mine passede perfekt. Og i morgen skal jeg ud og købe en pakke papir, så jeg også er sikker på, jeg ikke løber tør for det, og så er jeg helt sikkert på forkant med alt, der kan gå galt i forbindelse med eksamensskrivningen.