Selvom det er ligestillingstider, vil jeg da gerne lige påpege, at der er visse områder, som jeg altid har syntes var mandens udelukkende, ligesom der er områder, som jeg syntes var meget mere oplagte for en pige at varetage.

Der er da bare visse ting en pige IKKE gider at belemre sig med. F.eks. at tjekke olie på bilen for ikke at snakke om at støvsuge og vaske bilen. Piger bør heller ikke være dem, der skal rydde op i redskabs skuret eller bore alt for meget op på væggene. Hvis man var alene hjemme eller ikke havde nogen kæreste, jamen så måtte man jo vente til ens far kunne komme forbi.

Men nu er jeg blevet lidt klogere. Den anden dag skulle vi have skiftet vores lasertoner fra brother, og der var jeg alene hjemme. Jeg nåede at tænke, at det kunne jeg da virkelig ikke finde ud af, men jeg ville da lige give det et forsøg. Prøv og hør: det var slet ikke svært. Jeg havde fået vores brother lasertoner skiftet på under 10  minutter, selvom jeg aldrig havde prøvet det før. Jeg havde jo stået for at finde den nye lasertoner på nettet, og havde sørget for at få den bestilt – den slags er jeg jo ultra god til: at finde varer på internettet til de bedste priser og få det hjem.

brother lasertoner

Med den her oplevelse med den brother lasertoner, er det lige før, at jeg vil prøve at kaste mig ud i mere af det arbejde, som jeg før anså for udelukkende mandearbejde. Måske man skulle få tjekket olien på bilen?

I øvrigt så virker min printer upåklageligt med den nye lasertoner fra brother.