Jeg leder efter et AV firma, der har styr på tingende. Jeg står nemlig for at indrette min fars nye mødelokale. Jeg skal bruge alt fra, projekter, lærred, højtalere og faktisk også en fladskærm. Jeg har allerede købt de lækreste møbler til det nye mødelokale. Det er nemlig en nem opgave for en pige som mig, men alt det der tekniske AV halløj, har jeg praktisk talt ingen erfaring med.

Jeg har kigget lidt rundt omkring på nettet, men jeg synes det er meget uoverskueligt at finde rundt i det store udvalg af AV udstyr. Jeg er ved at få lidt stress over den her opgave, da jeg allerede skal bruge et AV firma til installation af AV udstyr, allerede om to uger.

Jeg har fået min kæreste til at hjælpe mig lidt. Han forslår at jeg skal bruge en af hans kammeraters AV firma. Det er nok også det jeg ender med at gøre, men jeg vil lige i sidste sekund forhøre mig om, der er andre, der har nogle erfaringer med forskellige AV centre og AV udstyr, som I kan anbefale? Jeg ville blive rigtig glad for noget information, på forhånd tak.