Min mand og jeg har længe snakket om at bygge en tilbygning til huset, men nu har vi endelig fået råd til at få det gjort. Dog vil vi gerne være helt sikre på, at vi gør det rigtigt, så vi ikke pludselig skal rive det hele ned, når det endelig er lavet, og derfor har vi tænkt os at kontakte en byggesagkyndig her i Virum for byggesagkyndig rådgivning – lyder det ikke som en god ide?

Min mand vil helst spare pengene og bare lave tilbygningen, men jeg vil som sagt hellere bruge lidt ekstra penge på byggesagkyndig rådgivning og så være sikker på, at det er gjort ordentligt fra starten, så vi kan ikke helt blive enige om, hvorvidt vi skal kontakte en byggesagkyndig i Virum eller ej, men det er vist sikkert at sige, at det er mig, der har bukserne på i vores ægteskab, så jeg ender nok med at få min vilje alligevel.

Det er heller ikke sådan, at det koster vildt meget at få en byggesagkyndig i Virum til at komme ud og give os byggesagkyndig rådgivning, og når det er så billigt, så kan jeg virkelig ikke se en grund til ikke at benytte sig af muligheden for at få en byggesagkyndig i Virum ud til adressen.

Faktisk har der lige været et tilfælde på vores vej her i Virum, hvor en byggesagkyndig havde været ude og kigge på det nye byggeri og sat en stopper for det hele med det samme, fordi de ikke havde fået tilstrækkelig byggesagkyndig rådgivning, og det endte faktisk med at koste dem rigtig mange penge i stedet for bare at lægge en smule ekstra fra start af og så få en byggesagkyndig i Virum ud for at besigtige byggeriet.