Mange kvinder i Lyngby der står over for en reparation, udvidelse eller et helt nyt køb af ejendom står tit og mangler rådgivning om håndværkere og disse håndværkeres kvalitet. Især kan det være en god ide at få sagkyndig ejendomsrådgivning eller byggerådgivning inden man går ud i et byggeri eller anskaffer sig et nyt hus. Læs mere i dette indlæg om hvorfor.

Hvorfor bør man få byggerådgivning i Lyngby?

Grunden til at byggerådgivning i Lyngby kan være en god ide, skyldes, at der lige så snart man bevæger sig lidt ud mod provinsen ofte også findes flere faldefærdige huse, hvor det kan være en rigtig god ide at få rådgivning om håndværkere før man bygger eller får købt et nyt hus. Ofte kan byggeriet være foretaget efter nogle ældre regler, hvorfor det ikke længere lever op til nyere regler på området, og for at sikre sig, at der ikke bliver bygget videre efter de gamle reglementer, vil det være en god ide at få et tilbud på byggerådgivning i Lyngby – eller andre yderområder, hvor den samme problematik kan gøre sig gældende.

Hvad koster det at få ejendomsrådgivning?

Prisen på ejendomsrådgivning kan variere meget, og det kan derfor være svært at give en nøjagtig pris, da det også kommer an på antallet af kvadratmeter, som skal vurderes. Når det er sagt, er det vigtigt at slå fast, at det er godt givet ud at få ejendomsrådgivning eller byggerådgivning i Lyngby, og der er mange penge at spare frem for at købe et hus med en masse fejl og mangler, og man først finder ud af det lang tid efter handlen er indgået. Derfor kan man ved at få byggerådgivning i Lyngby samt rådgivning om håndværkere spare penge!

HJ Byg-Consult yder netop byggerådgivning i Lyngby og har gjort det igennem de seneste 25 år, hvorfor man er garanteret en ekspert på området inden for ejendomsrådgivning og øvrig rådgivning om håndværkere.