Hvad gør man, hvis man pludselig oplever alvorlig tandpine i weekenden eller uden for sin tandlæges åbningstider? Læs videre og du vil få svaret her.

Normalt har tandlæger dage i løbet af ugen, hvor enten klinikken har åbent eller hvor åbningstiden er begrænset. Lige så er der rigtig mange tandlæger, som ikke har døgnåben, hvorfor man ikke kan komme til at tale med en tandlæge lørdag eller søndag i tilfælde af akut tandpine.

Råd til valg af tandlæge

Derfor vil et godt råd herfra være at finde en god døgn tandlæge, så man både kan komme i kontakt med sin tandlæge lørdag, komme i kontakt med sin tandlæge søndag og endda komme i kontakt med sin tandlæge uden for normale åbningstider samt i helligdage.

Tandlægecenter Højbro Plads er en døgn tandlæge med mange års erfaring, og selv om man skulle have brug for at komme til tandlæge en lørdag eller søndag kommer man ikke til at betale ekstra for at benytte døgn tandlægen, hvilket er en vigtig pointe at tage i betragtning inden man vælger tandlæge.

Så spørger du måske om priserne generelt bare er højere hos Tandlægecenter Højbro Plads døgn tandlæge, men dette er heller ikke tilfældet, og de gode råd, som man kan få af døgn tandlægen uden for normale åbningstider er en ekstra service, som ydes for Tandlægecenter Højbro Plads’ kunder.

Hvis der opstår akut tandpine, skal man blot ringe til døgn tandlægen på: 31 31 13 06, og man vil få kyndig vejledning til, hvordan man skal forholde sig til sin tandpine eller den akutte situation man måtte være i.

Hvis man oplever tandpine og har brug for en tandlæge en lørdag eller en tandlæge en søndag har Tandlægecenter Højbro Plads også åbent 8.00-18.00 på disse dage, ligesom det er tilfældet på helligdage, hvis ens tandpine skulle opstå der.

Derfor er Tandlægecenter Højbro Plads et fornuftigt valg, hvis der skal vælges ny tandlæge, når man både får en tandlæge med åben lørdag, søndag og helligdage til kl. 18 og en døgn tandlæge, der altid står parat med gode råd til akut tandpine.