Det er nu ikke så tit at man møder ældre mennesker, der spontant til en familiemiddag, begynder at tale varmt for køb af industrimaskiner online. Men jo, det var tilfældet her ved sidste påske frokost i familiens skød og jeg må godt nok sige, at den ældre generation i den grad er kommet med på internet bussen. Min kære far der har arbejdet i rengøringsbranchen i en menneskealder, var faldet over en højtryksrenser, samt en affugter på internettet, hvilket er en revolution i sig selv.

Det kan selvfølgelig godt lyde lidt uinteressant for folk ude fra, men jeg blev meget overrasket, eftersom min far praktisk talt aldrig, har “supporteret” IT relaterede ting. Han er lidt gammeldags til tider, men nu har han fået øjnene op for de enorme besparelser, der ofte er forbundet med online køb af industrimaskiner. Han har nu købt en højtryksrenser, en affugter og en fugtmåler igennem en online shop, helt uden hjælp.

Industrimaskiner med henblik på rengøring, har altid været en lidt peberet affære, men selvom man er blevet ældre som min søde far, så kan man jo stadigvæk godt jagte den rigtige pris. Nu er den her højtryksrenser og affugter købt med henblik på privat brug, da min far jo er gået på pension, men hold da op hvor er han kommet med på internet online shop bølgen.