Jeg har brugt mange penge på hårfjerning allerede. Og nu skal jeg på SU, og tænker at hårfjerning er et af stederne at spare. Og tro nu ikke at det er fordi at jeg vil go-gorilla, nej, jeg vil bare lære mig at klare hårfjerning selv. Jeg plejer at blive vokset, så smerten er jeg vandt til. Ja, jeg vil egentlig ikke kalde det en smerte længere, det er jo bare noget der skal overstås så jeg kan se godt ud igen.

Her er jeg dog lidt i tvivl, hvilken type voks skal jeg bruge. Det er jo trods alt en investering når jeg skal købe det hele ind selv, til den første hårfjerning, og jeg har ikke lyst til at spilde penge på at købe de forkerte produkter.

Jeg har også undersøgt andre muligheder for hårfjerning, og falder hele tiden over permanent hårfjerning. Det virker bare så lækkert. Det er en udgift, de antal gange det tager før du har fået fjernet det du gerne vil have fjernet. Og så skal du aldrig beskæftige dig med hårfjerning mere, du slipper dels for besværet, du sparer tid, og ser det bare så flot ud på de billeder jeg har set. Hårsækkene har lukket sig helt så huden ser helt silkes blød ud.

Permanent hårfjerning er helt klart kommet på min ønskeliste, og måske ikke på det rette tidspunkt nu når jeg skal på SU. Men måske er det noget jeg skal spare op til. Jeg læste også at man helst skal have mørke hår for at det skal virke, det har jeg, og for første gang kan jeg sige heldigvis om mine mørke hår. Men min bekymring er lidt hvad med de andre hår? Jeg har også hår der ikke er helt så mørke og stride som sine medsøstre. Betyder det at de ikke kan fjernes?