Jeg skulle her i løbet af sidste måned anmelde et kosttilskud, der er stadig voksende i popularitet, nemlig hørfrøolie. Jeg havde selvfølgelig læst en masse positive artikler om netop denne utrolige olie, så jeg havde faktisk høje forventninger til, hvad dette middel kunne gøre ved min sundhed, og jeg må indrømme, at trods mine høje forventninger, så blev jeg stadig positivt overrasket.

Jeg vil ikke sige, at jeg kunne mærke et instant boost af sundhed, slet ikke. Men, som vi allerede ved, så er det altså en god idé med kosttilskud, også selv om det ikke er nødvendigt for at vi kan overleve. For mit vedkommende, så er det en ekstra god idé, da det ikke er altid, jeg spiser lige sundt, og da jeg fik muligheden for at komme med mine tanker omkring hørfrøolie, så var jeg ikke længe om at sige nej til den opgave.

Lad mig starte med at sige, at jeg er helt vild med den måde, man kan bruge hørfrøolie på! Det kan selfølgelig bare tages med en ske, men man kan også, med fordel, bruge det til selve madlavningen, hvilket jeg ofte gjorde og gør. Det er der altså ikke mange typer kosttilskud, der kan prale med.

Dernæst, så er det yderst anbefalelsesværdigt at spise hørfrøolie, hvis man er typen, der ikke bryder sig om at spise fiskeolie. Jeg læste mig nemlig frem til, at det indeholder mange af de samme omege-fedtsyrer, der udover at være gode for kroppen, også er med til at styrke vores hukommelse og koncentrationsevne.

For det tredje, så er dette et kosttilskud, der er som skræddersyet til os kvinder. Et noget skræmmende faktum er, at hjertekarsygdomme er en af de største, eller måske den største, årsag til dødsfald hos kvinder, men man har fundet ud af, at hørfrøolie faktisk er yderst gavnligt for hjertekarerne, så dét er i hvert fald en rigtig god grund til at begynde at have hørfrø stående i sit køkkenskab, synes jeg.

Det stopper dog ikke her ved de gode omega-fedtsyrer og gavnligheden for hjertet, nej tvært i mod. Jeg kunne nævne en lang lang liste over de gode ting, der er ved hørfrøolie, men jeg vil i stedet nævne nogle af de allermest bemærkelsesværdige ting, der er, ved dette kosttilskud, som i øvrigt er blevet en del af min daglige kost nu.

Som jeg allerede har nævnt, er der noget i dette kosttilskud, der er godt for hjertet, men man har også fundet ud af, at hørfrøolie kan forebygge mange former for cancer. Prostatacancer er i øvrigt en af disse, så man må sige, at det ikke kun er for kvinder, det er en god idé at spise denne olie, og hvorfor ikke begynde på det i denne måned, som er måneden, hvor man sætter fokus på netop denne sygdom, der rammer rigtig mange mænd?

Så hvis du og din kæreste vil leve lidt sundere, så vil jeg helt klart anbefale jer at prøve hørfrøolie som en del af jeres daglige kosttilskud. Det kan i hvert fald ikke skade.